special

ロカボな人々

LOW CARBOHYDRATE LUNCHES

輝く太陽の下、午餐会の始まりです。

糖質 4.2g
パン Bread

東京・下馬にお店を構える「シニフィアン シニフィエ」の低糖質のプティパン。小麦の外皮(ふすま)と胚芽を取り出し特別な方法で乳酸発酵、コンニャクパウダーとアマニを加えることよって生まれた、しっかりもっちりとした食感が特長です。
> シニフィアン シニフィエ

Signifiant Signifié in Shimouma, Tokyo sells low carbohydrate Petit Pain bread. This bread characterized by its firm and springy texture is created by extracting wheat bran and germ and fermenting using a special lactic acid fertilization method then adding konjac powder and linseed.
> Signifiant Signifié

糖質 5.6g
DOLCE ヨーグルトのクレメダンジェ Yogurt Cremet D'Anjou

低糖質食において、デザートは敵なのでは!と考える方も多いと思いますが、大丈夫です。砂糖と果糖はNGですが、乳製品の摂取は可能なので、ヨーグルトのムースとミルクのアイスには人工甘味料で甘さをつけ、さっぱりとした大人のデザートが完成です。

Wouldn’t dessert be considered the enemy of a low carbohydrate diet? Many may believe this, but there’s no need to worry. You should stay away from sugar and fructose but dairy products are allowed, so sprinkle some artificial sweetener over yogurt mousse and milk ice cream to create a refreshing dessert for adults.

FARO Restraurant FARO SHISEIDO

レストラン「ファロ資生堂」では、糖質を制限している方、体調を気にされている方でも家族や恋人、友人と一緒にテーブルを囲むことができる、糖質に配慮したフルコース「Menu Luce」(*要予約。メニューは季節によって変更します。本サイトに登場するメニューは10月~11月のものです。)を提供しています。

Restaurant Faro Shiseido offers “Menu Luce,” a low carbohydrate full course meal for customers who are on a low carbohydrate diet or are health conscious but still want to enjoy a meal with family, friends or their dates(*Reservation required. Our menu changes with the seasons. The menu posted on this site is for October to November)

http://faro.shiseido.co.jp/restaurant/
shopapp download
Photo,Movie:Kanako Sasaki
Videographer:Makoto Takeuchi
Styling:Kyoko Fushimi
Interior styling:Yuri Yamaguchi
Cooking:Takahiro Nakao(Restaurant FARO SHISEIDO)
Models:Hisako Watanabe,Yuka Mannami,Kimi,
Thomas Walker,Tatsuo Ebina,Jeremy
Hair:Hirofumi Kera,Chizuru Fukuike(SHISEIDO)
Makeup:Sawako Yuri,Sachiko Hayashi(SHISEIDO)
Cooperation:Zao dairy center

*“低糖質食”についての考え方は、北里研究所病院 糖尿病センター長 山田 悟氏の論文に基づいています。

*Our thoughts on low carbohydrate diets are based on the research paper written by Satoru Yamada, head of the diabetes center at Kitasato University Kitasato Institute Hospital in Tokyo.