



東京・下馬にお店を構える「シニフィアン シニフィエ」の低糖質のプティパン。小麦の外皮(ふすま)と胚芽を取り出し特別な方法で乳酸発酵、コンニャクパウダーとアマニを加えることよって生まれた、しっかりもっちりとした食感が特長です。
> シニフィアン シニフィエ
Signifiant Signifié in Shimouma, Tokyo sells low carbohydrate Petit Pain bread. This bread characterized by its firm and springy texture is created by extracting wheat bran and germ and fermenting using a special lactic acid fertilization method then adding konjac powder and linseed.
> Signifiant Signifié






低糖質食において、デザートは敵なのでは!と考える方も多いと思いますが、大丈夫です。砂糖と果糖はNGですが、乳製品の摂取は可能なので、ヨーグルトのムースとミルクのアイスには人工甘味料で甘さをつけ、さっぱりとした大人のデザートが完成です。
Wouldn’t dessert be considered the enemy of a low carbohydrate diet? Many may believe this, but there’s no need to worry. You should stay away from sugar and fructose but dairy products are allowed, so sprinkle some artificial sweetener over yogurt mousse and milk ice cream to create a refreshing dessert for adults.